Ön itt tartózkodik:
  1. SSS Románia »
  2. Hírfal »
  3. Kísért imádság hete

Kísért imádság hete

A program lényege: egy közös kezdő és záró alkalom között egy héten keresztül minden résztvevőnek lehetősége van arra, hogy naponta személyes kísérés mellett imádkozhasson, megtanulhasson különböző imamódokat, vagy megújítsa-elmélyítse imaéletét, kapcsolatba hozhassa a mindennapi életével, illetve egyféle hétköznapokban végzett lelkigyakorlatban vehessen részt. Azoknak ajánljuk, akiknek van már valamelyes kapcsolatuk Istennel, de a fentiek egyikére vágynak, és nincs lehetőségük vagy nem látják fontosnak kiszakadni a mindennapokból. Az érdeklődőknek bővebb leírást is küldünk.

A programot terveink szerint egyelőre továbbra is évente kétszer szervezzük meg, februárban Csíkszeredában, tavasszal Kolozsváron.

Érdeklődni lehet Farmati Anna testvérnél (email: annafarmati@gmail.com )

Történetünk

Közösségünket Slachta Margit (1884–1974) alapította 1923. május 12-én Budapesten. A Társaság célja, hogy az ősi szerzetesi eszményt modern körülmények között megélve hivatásos és képzett munkatársakat küldjön az élet különféle területeire.

Bővebben

Lelkiségünk

Társaságunk azért alakult, hogy Istent dicsőítse, és hogy részt vegyen Krisztus megváltó tevékenységében a Megszentelő Szeretetről való tanúságtétel által. Lelkiségünket jellemzi: a Szentlélekben gyökerező élet, Szent Benedek lelkisége, a felkészült szociális tudatosság, a korszerű életstílus.

Bővebben

Kapcsolat

Szociális Testvérek Társasága
Románia


Tordai út, 33 szám
Kolozsvár
Kolozs megye
Románia
400193

Telefonszám:
0364-110.523

Írjon nekünk!

SSS Hírlevél

Ha értesülni szeretnél híreinkről, akkor a következő űrlap segítségével feliratkozhatsz hírlevelünkre.

Látogass meg minket!